13/1/15

AMPLIFICACIÓ DEL SO


Justificació:
El so produït pels altaveus que hem utilitzat fins ara té molt poca intensitat. En llocs on hi hagi molta gent, com la fira de projectes del CTC Barcelona, no se sentirà.

Decisions:
Se'ns ha proposat que afegim un circuit amplificador amb transistors, però com que no tenim molt temps preferim utilitzar-lo per fer altre tipus de millores en el nostre teclat. Deixem aqui uh vídeo que mostra com fer-ho per si d'acàs al final tenim temps:

Com que la shield bàsica educativa sobre la qual hem muntat el circuit dels semitons té una entrada d'àudio per mini-jack, hem provat a connectar un altaveu per mòbil i ha funcionat: la intensitat del so amb aquest altaveu és prou gran per a les nostres intencions, i a més, es pot regular.

Per al circuit de la placa dels tons hem comprat un altaveu senzillet per mòbil. La shield de prototipat que utilitzem no té entrada d'àudio per mi-jack, així que hem tallat els cables i hem connectat dos dels tres que porta: el d'àudio al pin 10 i el de terra a GND. El cable d'alimentació no ens interessa, perquè en aquest circuit l'alimentació es fa a través del pin de connexió a Arduino.

Foto del muntatge:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada